Er zijn meerdere manieren om aan te haken bij Vliegende Stoel

Werkruimte:

Je zoekt een ruimte om kunst te maken: zowel een vast dagdeel als incidenteel gebruik van de werkruimte is mogelijk. Onze opslagruimte is beperkt, dus je zorgt na afloop voor een lege ruimte.

Exposeren:

We hebben een professioneel ophangsysteem en een bak ervaring in het inrichten van een fijne expositie. Jij neemt jouw kunst mee en samen zorgen we voor een weekend expositie.

Repetitieruimte:

Onze ruimte is geschikt voor kleine groepen uitvoerende kunstenaars, die in alle rust willen werken aan hun talent.

Optreden:

Try-out, kleinkunst, spoken word, performances, bandoptreden? Het kan bij ons. We hebben ruimte voor kleine gezelschappen met ongeveer 20 bezoekers. De kaartverkoop doe je zelf en is voor jou. Vast bedrag voor gebruik van de ruimte, geen percentage afdracht.

Workshop:

We hebben een grote, verplaatsbare tafel waar je heel fijn creatieve workshops kunt geven. Daarnaast kan je natuurlijk onze vlakke vloer gebruiken. Je mag eenmalig iets uitproberen, maar ook een reeks afspreken. Hulp nodig bij het maken van de workshop? Ook dat kan.

Talent-ontwikkeling:

Je wil onderzoek doen naar jouw talenten en hebt daarbij zelf een idee, maar ook de behoefte aan een steuntje in de rug. We helpen je graag verder op weg. Daarbij mag je gebruik maken van de kennis en ervaring die we hebben en/of zetten we ons netwerk voor jou in. Extra liefde hebben we voor hebben jonge/beginnende makers binnen de theater, film, fotografie en beeldende kunst. Een creatieve broedplaats is ten slotte bedoeld om te creƫren en te ontdekken.