Theatergroep met spelers van ongeveer 18 jaar t/m ongeveer 35 jaar. We maken theater, waarbij we altijd werken met een thema en met elkaar onderzoeken wat dat betekent. We bespreken en proberen veel uit en hebben het hele maakproces zelf in de hand. Zelf spelen, zelf teksten ontwikkelen, zelf nadenken over decor, props en kleding dus!

Binnen de groep is wederzijds begrip en veiligheid het allerbelangrijkste. We maken graag gebruik van elkaar talenten en creƫren altijd in samenspraak. Jaarlijks zorgt dit voor 1 of meerdere montage-voorstellingen.

Ieder seizoen (start in september) is er gelegenheid om aan te haken. Je doet, na een voorgesprek, 3 x mee om te proeven aan onze werkwijze. Regie bepaalt uiteindelijk daarna of je toegelaten wordt tot de groep. Tussentijds instromen is niet mogelijk, dus laat op tijd van je horen. Repetities zijn op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in onze eigen broed-werkplaats. We willen graag dat het financieel voor iedereen mogelijk is mee te doen en vragen een laag maandbedrag. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op.